ştiri
2011-05-08: Smokie, trupa veşnic tânără

Putem spune asta cu multă sinceritate deoarece trupa de muzică rock-country din Anglia se simte încă pe vârful piramidei şi după 40 de ani de activitate. N-au dezminţit acest lucru nici la concertul sustinut duminică seara la finele festivalului.

Membrii trupei au recunoscut că ei cântă din plăcere şi sunt dispuţi şi acum, după 40 de ani, să încerce noi experienţe, noi aventuri.

De-a lungul carierei lor muzicale au numărat peste 100 de apariţii în concerte în cele mai căutate şi deosebite împrejurări, cum ar fi apariţii spontane în baruri şi până la concertul susţinut la invitaţia fostului preşedinte al Rusiei, Vladimir Putin, sau la aniversarea a 60 de ani ai preşedintelui Kazahstanului. ”Noi ne putem numi de-a dreptul norocoşi, deoarece pe melodiile noastre au crescut trei generaţii aşa că oriunde mergem ne asteaptă un public sufletist care ne cunoaşte piesele mai ales cele veterane, dar de fapt astea le şi cântăm” , recunoaşte Terry David Uttley, la conferinţa de presă.

La concertul de duminică seara au răsunat şlagărele foarte cunoscute ale trupei cum ar fi: Wild Angels, Meet You At Midnight, Don’t Give Your Rock and Roll To Me, Living Next Door to Alice. Mike Craft a mai adăugat că Sfântul Gheorghe este şi protectorul englezilor, iar la prezenţa lor pe scenă, la Sfântu Gheorghe, la a 20-a ediţie a zilelor oraşului, acest lucru spiritual a existat ca o legătură invizibilă, simţită însă de toţi cei prezenţi la concert.


<< înapoiOldal megjelenítése: 1234    
© - Zilele Sfântu Gheorghe 2011