ştiri
2011-05-07: C.C. Catch – regina disco

O cântăreaţă care era deja cunoscută pe vremea când alţii de abia îşi începeau adolescenţa. De multe ori ar fi vrut să treacă neobservată, să se „topească” în lumea mare, să savureze bucuriile simple, dar acest lucru nu s-a întâmplat niciodată deoarece a fost recunoscută imediat.
Succesul ei a venit repede şi ţine şi astăzi.

În ciuda vârstei (46 de ani), cântăreaţa s-a prezentat impecabil, şi ca voce, şi ca prezenţă scenică.

Publicul spectator (peste 30.000) a fost foarte interesat de solistă atât pentru melodiile interpretate cât şi pentru faptul că erau curioşi dacă intr-adevăr solista e la fel de frumoasă precum se spune. Răspunsul a fost, bineînţeles, un „DA” hotărât, atât de la bărbaţi cât şi de la femei.


Foto: Henning János

Spectacolul a avut un succes foarte mare în rândurile tuturor spectatorilor de toate vârstele.
C.C. a recunoscut că este o persoană foarte norocoasă, pentru că şi după atâţia ani de scenă, lumea este încă dornică şi curioasă s-o vadă şi s-o asculte. O plăcere deosebită este faptul că după ţări ca Rusia, Olanda şi Germania, după mulţi, mulţi ani s-a întors în România pentru un al doilea concert.

Nici nu e de mirare că are un aşa succes extraordinar, deoarece la vârsta de 15 ani a început să cânte şi, fără lipsă de modestie, la conferinţa de presă de vineri a accentuat dorinţa ei, visul ei de a deveni o stea, un star al muzicii uşoare disco.


Foto: Kelemen János

Celebra cântăreaţă nu are gând să-şi termine aici cariera, dimpotrivă, doreşte să prezinte noi cântece, în premieră, care speră că vor deveni şlagăre.

C.C. ar dori să se întoarcă oricând, cu plăcere în România, convingător fiind în această decizie chiar publicul de la concertul de vineri seara.


<< înapoi

Galerie foto:
CC Catch - Scena A, P-ţa Libertăţii - 6 mai - foto, Kelemen Lajos


Oldal megjelenítése: 2250    
© - Zilele Sfântu Gheorghe 2011