ştiri
2011-05-07: Concurs la PORT.RO

Redactorii de la PORT.RO, partenerii noştri media principali au selectat câteva răspunsuri ale participanţilor la concursul Zilele Sfântu Gheorghe. Cei care au scris opinia sau experienţa personală despre Zilele Sfântu Gheorghe, au avut posibilitatea de a câştiga trei zile de petrecere la Zilele Oraşului cu cazare şi masă inclusă. Iată câteva opinii:

• Prima dată am fost la Sfântu Gheorghe cu fostul meu prieten. Am avut un weekend superb. Deşi nu mai suntem împreună, am avut o poveste tare frumoasă şi mi-ar plăcea să îmi amintesc de ea şi de noi acolo, în decorul ăla.

• Lucrez la un proiect de antropologie culturală şi mi-ar plăcea să vizitez locuri ca acesta, să descopăr oameni noi. România nu începe şi nu se termină la Bucureşti.
• Am auzit că au un teatru beton şi nişte actori cum nu sunt nici la Naţionalul din Bucureşti. Aş profita ca să văd nişte spectacole.

• Hai cu toţi cu mic, cu mare/Îmbrăcaţi de sărbătoare în oraşul Sfântu Gheorghe/ Să ne bucurăm de toate!

• Toata ţara tre' să ştie, pe 8 mai e veselie, muzică, distracţie, vorbe, în oraşul Sfântu Gheorghe!

• Iubesc Ardealul, nu am mai fost demult prin zonă şi mi-aş dori să merg pe acele meleaguri.

• Având în vedere că este un sfânt ce trebuie sărbătorit cu multă credinţă, îmi doresc să iau parte la Zilele Sfântu Gheorghe pentru a putea învăţa din tradiţiile de acolo şi a-mi reîncărca bateriile.

• Trebuie să iau parte la Zilele Sfântu Gheorghe pentru că îmi place acest oraş, fiind unul curat şi liniştit, dar şi pentru că îmi plac evenimentele de acest gen, fiind un bun prilej de relaxare şi de a vedea lucruri noi.

• Acum 16 ani am avut o excursie minunată cu nişte prieteni de la Facultatea de Turism din Braşov. Mă veţi întreba unde? Ei bine, pentru început la Sfântu Gheorghe. Erau chiar zilele oraşului. A fost o petrecere extraordinară. Nu am mai fost la niste “zile" ale vreunui oraş şi să mă simt atât de bine. Muzică bună, oameni distractive, şi, nu în ultimul rând, nişte mici fantastici. Ne-am continuat excursia către Balvanyos. Ce să vă mai spun? Sfântu Gheorghe a reprezentat un oraşel unde am trăit cele mai distractive zile ale unei localităţi. Mi-aş dori să pot retrăi acele momente!

• Încerc să vă conving că merit acest premiu întrucât ataât oraşul Sfântu Gheorghe cât şi eu împlinesc 20 de ani de căsnicie, iar pe data de 02.06 fac 40 de ani şi poate ar fi o surpriză pentru mine, ar considera un premiu pentru ziua mea. Dar cel mai mult mi-aş dori să particip şi la o astfel de sărbătoare pentru că nu am mai participat la o sărbătoare a oraşului şi pentru că doresc să vă mai conving de un lucru: CC Catch a fost muza mea, pe această muzică am devenit femeie. Am adus atâtea argumente încât trebuie să vă conving ca să-mi oferiţi acest premiu.
<< înapoiOldal megjelenítése: 1187    
© - Zilele Sfântu Gheorghe 2011