ştiri
2011-05-05: Tipic franţuzesc

Marţi seara, în data de 3 mai,  Sala Kamara a Teatrului Tamási Áron din Sfântu Gheorghe s-a transformat într-un fel de restaurant, cu mese aranjate pe ambele părţi ale sălii, cu câte o cană cu vin, pahare și bineînţeles cu spectatori care în mod tacticos au servit din vinurile oferite. Toate acestea se petreceau pe fondul muzical franţuzesc al marii cântăreţe Edith Piaf, care ar fi zâmbit la auzul faimoaselor cântece ale sale, interpretate într-o limbă necunoscută, limba maghiară. 

Foto: Henning János


Artista László Zsuzsa din Târgu Mureş a fost cea care a dat viaţă cântecelor uneori triste, alteori vesele, de dragoste sau dulce-amare ale cântăreţei franceze. László Zsuzsa a fost totodată și narator și interpret și artist pe toată durata spectacolului “Homage a Piaf”. La reușita spectacolului au contribuit de asemenea Zénó Apostolache (pian și acordeon), Zonda Attila (chitară) precum și Liviu Matei, Szabó Anna Mária, și Kövesdy István. 


Foto: Henning János
<< înapoi

Galerie foto:
Teatru: „Verébszárnyon - Homage á Piaf” - László Zsuzsa, Teatrul Național Târgu Mureș, Compania „Tompa Miklós” - Teatrul „Tamási Áron”, Sala Kamara - 3 mai - foto, Henning János


Oldal megjelenítése: 1497    
© - Zilele Sfântu Gheorghe 2011