ştiri
2011-05-03: Restricţia circulaţiei rutiere pe durata Zilelor Sfântu Gheorghe

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aduce la cunoştinţa publicului că la data de 3 mai, marţi de la ora 7.00 va fi închisă circulaţia rutieră pe starda Gábor Áron.

Începând de miercuri, 4 mai, de la orele 9,00, se închide circulaţia în Piaţa Sfântu Gheorghe (în jurul Magazinului Şugaş), pentru pregătirea Zilelor Sfântu Gheorghe, şi în data de 5 mai, cu începere de la orele 7,00, se închide circulaţia în tot centrul oraşului, cât şi pe porţiunile dintre străzile  Kós Károly, Kriza János şi Fabricii. Străduţele din spatele Magazinului Şugaş, în această perioadă, vor avea sens unic, astfel încât, vă rugăm să fiţi atenţi la indicatoare.


În perioada 5 - 8 mai, datorită închiderii circulaţiei, în centrul oraşului, se modifică şi traseul autobuzelor; în această perioadă, staţiile de autobuz de la BRD, de la Parcul Elisabeta şi din faţa Liceului de Artă vor fi nefuncţionale, şi staţia temporară va fi lângă tribunal.


În perioada mai sus menţionată, staţiile de taxi vor fi mutate temporar, pe banda exterioară a porţiunii dintre străzile dintre 1 Decembrie 1918, Nicolae Bălcescu şi  Arany János, şi la intersecţia de la Biserica Unitariană, pe banda marginală.


Rugăm comercianţii, ca pe perioada Zilelor Sfântu Gheorghe, să circule în zona restricţionată doar în perioada de aprovizionare, şi să nu lase autoutilitarele pe teritoriul târgului.


Organizatorii vă solicită înţelegere şi răbdare!


<< înapoiOldal megjelenítése: 1316    
© - Zilele Sfântu Gheorghe 2011