ştiri
2011-05-02: Ziele Sf. Gheorghe - în ochii copiilor

La a 20-a ediţie a Zilelor Sf. Gheorghe programul pentru copii este foarte variat, selectiv atât pentru cei mici cât şi pentru copii mai mari. Pe lângă programele organizate în zilele de 6-7-8 mai, pe perioada care precede festivalul în sine puteţi să participaţi la multe alte activităţi, programe pentru copii organizate în mai  multe locaţii.

Biblioteca Judeţeană Bod Peter va fi gazda spectacolului interactiv „A medve nem játék” / „Ursuleţul nu este o jucărie”. Povestea lui Pinochio, pe care credem că mulţi o cunosc deja se poate reasculta şi viziona ca o poveste muzicală în interpretarea Teatrului Tompa Miklos din Tg. Mures.

Frumoasa din pădurea adormită va fi trezită la viaţă de trupa de teatru Tomcsa Sandor din Odorheiul Secuiesc. La Muzeul Secuiesc vor fi organizate activităţi educative de către specialişti în ale pedagogiei muzicale.

La sfarşitul săptămânii în grădina muzeului puteţi participa la diferite activităţi meşteşugăreşti în funcţie de preferinţa şi talentul fiecăruia.

Pe scena din grădina artelor vor evolua unul după altul copiii de la grădiniţele şi şcolile din oraş prezentând programe artistice, dansuri şi jocuri pentru copii.

Puteţi să vă încercaţi curajul şi măiestria escaladând un perete de stâncă artificial sau să vă urcaţi pe o ladă mare.

Iubitorii teatrului se pot întâlni la Şcoala Generală Varodi Jozsef din localitate.

Puteţi avea surprize plăcute la programul tradiţional de călărie, unde puteţi vedea parada husarilor, trageri cu arcul, ridicarea cortului tradiţional al iurtei şi multe altele. Dacă aveţi chef şi plăcere puteţi să şi călăriţi.

Tobogane, trenuleţe şi diferite alte jocuri de mare preferinţă pentru copii puteţi întâlni în spaţiul din faţa Casei cu Arcade, Bilblioteca Judeţeană şi Hotel Bodoc.
Aducem în atenţia părinţilor şi pedagogilor perioada 6-7-8 mai, când la Muzeului Secuiesc vor avea loc proiecţii de desene animate  pt copiii mici.

Vă dorim distracţie plăcută!


<< înapoiOldal megjelenítése: 1278    
© - Zilele Sfântu Gheorghe 2011